måndag 16 september 2013

out of control, when i turn my power on i will go electric

helgen kom med festligheter, inflyttningsfestligheter för att vara precis. lördagen blev lagomt underbar. vi hade kollektivdag, klara bakade äppelkaka och sedan åkte vi till mölndal och inhandla nytt soffbord, samt byrå och kläder (obviously) på andrahandsaffär. sedan blev det prepp inför kvällens fest, som förövrigt får 5/5 äpplen av mig. dansade in i natten till hiphop beats på riorio-båten som körde sommarens sista club för i år. jag och alicia måste ha varit de mest dansanta på hela båten. jo, vi ägde golvet, lite smått. vill jag påstå. söndagsfrukosten var ju inte helt fel den heller, tillochmed värd att föreviga, haha! arrividerci!2 kommentarer:

  1. S: Åh, Äppelmos. Det borde jag också göra. Äpplen är ju typ det bästa med hösten. Men du hamnat i Göteborg alltså? Jag gillar att nån av oss kom fram, efter alla ändrade planer på vägen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej hallå! Ja, det blev ett galet flyt helt plötsligt från ingenstans egentligen, så nu bor jag i Göteborg. Fick flytta in hos en polare, vi bor trångt men har det gött :) Du får komma och hälsa på, även fast resan är lång nu haha!

      Radera