torsdag 22 augusti 2013

Lost in the world

Har nu kommit hem efter en underbar resa genom Svea rike. Hälsade på släkt i Skåne, gick på fet secondhand, besökte havet och åt Ottoglass. Stockholms skärgård bjöd på fina konversationer, trevligt folk och några dopp i havet. Efter det gled jag vidare i Stockholm city ett par dar och tog det piano. Fint liv. Blir helt yr och förvirrad. Och samtidigt så glad. I livet, just nu, känns det som att jag står på kanten mot evigheten, på ett stup på väg att kasta mig ut. Mitt hjärta är en bomb. Spiken har slagits i väggen, i september så far jag och Klara till Göteborg och jag är ett litet nerv vrak. High on life. Overkligt men sant. En nypa kärlek på det!


2 kommentarer:

  1. Sv: Moa fina! Det låter som det brukar vara när man är i en landsända där man inte brukar hänga och har massa inplanerat. Ja! Var håller du hus nu? Själv försvinner jag upp till Umeå, denna okända del av landet. Jag tänker mest på snö, renar och norrsken. Men är superpepp på det. Har du av outgrundliga anledningar vägarna förbi så måste vi ses.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just nu sitter jag hemma i Dalarna men ska försöka styra fötterna mot Göteborg i höst. Längtar efter att bo i en stad, haha! Känns som om chansen är större att vi ses i Skåne än i Umeå men man vet aldrig du :) Hur länge blir du där?

      Radera